Diensten 2017-07-10T10:18:47+02:00

Beleggingspanden

In onze portefeuille vindt u beleggingspanden in de meest uiteenlopende prijsklassen. Beleggen in vastgoed biedt aantrekkelijke rendementen. Beleggen in vastgoed kan een uitstekende manier zijn om uw vermogen voor een langere periode goed en veilig te laten renderen. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Krijgsman Vastgoed voor het doornemen van de mogelijkheden.

Woonhuizen

Krijgsman Vastgoed koopt woonhuizen aan en weer door. Soms in goede staat, soms verouderd. In dat laatste geval knappen wij een woonhuis netjes op voordat deze weer de markt opgaat. De eindgebruiker heeft daar in zulke gevallen in ieder geval geen omkijken meer naar. Ook dát valt onder onze service.

Bedrijfspanden

De zakelijke markt wordt ook door Krijgsman Vastgoed bediend. Wij kopen bedrijfspanden in alle soorten en maten, om deze vervolgens door te verkopen aan bedrijven. Hoe wij aan ons aanbod komen? Middels banken, executieveilingen en ons eigen, uitgebreide netwerk. Wat is de ruimtebehoefte? Welke gebruiksmogelijkheden zijn gewenst? Aan de hand van deze en andere vragen adviseren wij u graag over een passend bedrijfspand.

Zoek Opdracht

Heeft u een specifieke voorkeur voor vastgoed? Spreek dit dan gerust naar ons uit. Krijgsman Vastgoed gaat voor beleggers graag op zoek naar interessante objecten, passend bij hun wensen. Vanwege ons uitgebreide netwerk is de kans op slagen groot. Wij regisseren en beheren niet alleen, maar zijn ook goed in zoeken, ontzorgen en adviseren.